U bent hier: Home  »  Wondervol  »  Wondervol + Erna de Reuver

Wondervol + Erna de Reuver = mooie dingen maken voor iedere vrouw

Een modebedrijf dat samenwerkt met een blogger, dat is op zich niets nieuws. Een blogger die een eigen label krijgt bij een modebedrijf, dat is bijzonder. Sinds kort werkt breifabriek De Reuver samen met het Nederlandse plus size magazine Wondervol.nl. Hermina de Vries van Wondervol.nl vertelt zelf over deze bijzondere samenwerking.

Als blogger werk ik geregeld samen met bedrijven in de modebranche. Soms eenmalig, andere keren voor een wat langere periode.

wondervol

De samenwerking met Erna de Reuver is anders. We zoeken naar verschillende manieren hoe wij elkaar kunnen versterken. Dit gaat verder dan het schrijven van een review en dan afwachten hoeveel bestellingen dit oplevert in de webshop.

Waar is behoefte aan? Is het duurzaam? Hoe vertellen we het verhaal van de breifabriek. Hoe maken we duidelijk dat dit een product is, gemaakt in Nederland? Hoe maken we duidelijk wat de kwaliteit van het product is en van het materiaal?

Ik droomde al jaren van een eigen modelabel. Op de middelbare school was ik hier al mee bezig. Dat idee parkeerde ik. Niet voor mij weggelegd, dacht ik.

Totdat ik in contact kwam met Erna de Reuver. Zij blijkt enthousiast te zijn over mijn idee voor bijvoorbeeld de wollen, gebreide armwarmers. Ik ben er heel trots op dat deze armwarmers nu gemaakt worden onder het label Wondervol, gemaakt door Erna de Reuver! We zitten nu al te bedenken wat we nog meer gaan maken!

Hermina de Vries

Hermina de Vries richtte in 2009 haar blogmagazine Wondervol.nl op. Een website met verhalen voor, over en van wondervolle vrouwen. Verhalen over wondervolle mode, lifestyle, zelfacceptatie en goed voor jezelf zorgen. Het motto van Wondervol: Love your body, love your life!

wondervol-logo

www.wondervol.nl

Naar boven
U kunt ons bereiken op:
0487 - 591370
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten