U bent hier: Home  »  Willeke  »  Over Willeke

"Samen gaan voor pure Nederlandse kwaliteit"

Al bijna 60 jaar werkzaam in de showbizz ben ik nog steeds heel blij als er nieuwe contacten op mijn pad komen. In dit geval geen voor de hand liggend contact..... of juist wel. 

header-willeke

 

Nog niet zo lang geleden had ik een optreden in Beneden-Leeuwen en ontving een uitnodiging van Erna om te komen kijken in Breifabriek de Reuver. Met de bekende Gelderse hartelijkheid (mijn moeder kwam uit Arnhem) werd ik ontvangen en keek vol bewondering naar de ontwerpen van Erna. Ik was meteen enthousiast van de hele productie en heb alles aangehad. Het was zo moeilijk om te kiezen dat ik met een auto volgeladen weer terug naar huis ging.

Daarom was ik zo vereerd met het voorstel om mijn eigen kledinglijn te ontwikkelen.
  Toen we hier verder over gingen praten merkte ik meteen dat Erna hetzelfde denkt over ondernemen als ik. Het is een bedrijf waar al vele generaties aan hebben gewerkt en niet lang geleden nam Erna het roer over van haar vader. Ze betaalt een eerlijke prijs aan haar leveranciers, onderneemt maatschappelijk verantwoord en produceert kleding van topkwaliteit. Voor onze eerste collectie hebben we prachtige truien, poncho’s, sjaals en omslagdoeken uitgekozen die je met elke kledingstijl kan combineren. Kies zelf maar uit, het zijn de mooiste kleuren van Nederland! Rood, wit, blauw en oranje. Erna en ik hebben samen besloten om een deel van de opbrengst te schenken aan de Willeke Alberti Foundation. Want ik zeg altijd: Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. 

En je snapt het of je snapt het niet. En Erna snapt het! 

 

http://ernadereuver.nl/shop/willeke/

 

willekelogo

www.willekealberti.nl

www.willekealberti-foundation.nl

Naar boven
U kunt ons bereiken op:
0487 - 591370
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten